« Nieuwsoverzicht

Behoefte aan een onafhankelijke specialist in huurrecht van uw bedrijfsruimte?

Behoefte aan een onafhankelijke specialist in huurrecht van uw bedrijfsruimte?_1.jpg11 feb

In heel Nederland bevinden zich winkelruimtes en restaurants waarvoor te veel huur wordt gevraagd. Bij Spijker Retail trachten we zoveel mogelijk huurders van winkel- en horecaruimtes te helpen, door hier een einde aan te maken. Wij hebben ons gespecialiseerd in het huurrecht van winkelruimtes en andere bedrijfsruimtes in de zin van artikel 7:290 BW en bieden onze diensten op nationaal niveau aan.

Huurrecht bedrijfsruimte

Boekhandelaren, kleding- en schoenenzaken, slagerijen, bakkers, discotheken, horecagelegenheden, enzovoort: dergelijke mkb’ers kunnen volgens het huurrecht elke 5 jaar een huurprijsherziening aanvragen voor hun bedrijfsruimte. Wij reizen het hele land door om deze ondernemers te helpen.  “De ene dag begeleid ik een klant in Zeeland en de andere dag in Groningen. Dat is voor mij geen probleem”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

De ene dag begeleid ik een klant in Zeeland en de andere dag in Groningen. Dat is voor mij geen probleem.

Huurprijsherziening aanvragen

Onafhankelijke huurprijsdeskundige zijn schaars

Dat er op dit moment nog maar een klein aantal andere toonaangevende huurherzieningspecialisten zijn die zich op dezelfde wijze bezighouden met het huurrecht van bedrijfsruimtes, is ook een reden voor Spijker Retail om nationaal te opereren. De meeste huurprijsdeskundige horen bij veel grotere organisaties en behartigen meerdere belangen. Onafhankelijke huurprijsdeskundigen zoals wij, die snel en voortvarend te werk gaan en zich alleen op uw belang richten, zijn schaars.  

Casus

“Mijn bedrijf is eigenlijk ontstaan aan de hand van een casus, die we tot op de dag van vandaag nog steeds volgen”, aldus Raymond. Als u bij ons huuradvies inwint en we constateren dat uw huurprijs te hoog is, nemen we contact op met uw verhuurder door middel van een brief. Hierin geven we aan dat de huurprijs X wordt vanaf een ingangsdatum. De verhuurder heeft dan een aantal weken tijd om te reageren. 

Huurprijsdeskundige inschakelen?

Het huurrecht van uw bedrijfsruimte is dus echt een vak apart. Daarom is het belangrijk om een huurprijsdeskundige in te schakelen. Heeft u het gevoel dat u te veel betaalt? Neem dan vooral contact met ons op. Wij bevinden ons in Utrecht, centraal gelegen in Nederland. Hierdoor kunnen we overal relatief snel ter plaatse zijn.

Huurprijsherziening aanvragen

« Nieuwsoverzicht

Retail nieuws

Property NL

Retail News

Twitter

Scroll naar boven