« Nieuwsoverzicht

Zoekt u een specialist op gebied van huuradvies?

Zoekt u een specialist op gebied van huuradvies? _2.jpg17 dec

Als u iets wilt doen aan uw huurprijs, raden we u aan om op tijd advies in te winnen. Het is namelijk niet te voorspellen hoe lang het traject gaat duren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. “Bij Spijker Retail starten we de procedure doorgaans een halfjaar tot een jaar voordat de huurprijsherziening daadwerkelijk mag worden doorgevoerd”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

Huuradvies

“Het is echt nuttig om goed huuradvies in te winnen. Natuurlijk kost ons advies geld, maar op de langere termijn kunt u zoveel meer besparen! Een besparing die wel 5 jaar of langer duurt. Dit is heel interessant voor huurders of verhuurders”, aldus Raymond. Als de wederpartij direct akkoord gaat met de door ons geadviseerde nieuwe huurprijs, kan de huurprijsherziening in slechts enkele weken voor elkaar zijn. Is dit niet het geval, dan is de gang naar de rechter onvermijdelijk.

Natuurlijk kost ons advies geld, maar op de langere termijn kunt u zoveel meer besparen!

Huurprijsherziening aanvragen

Ingangsdatum gewijzigde huurprijs

De procedure bij de rechtbank kan afhankelijk van de complexiteit en de belangen van partijen wel 1 tot 2 jaar duren. De nieuwe huurprijs kan echter wel op een eerdere datum ingaan. Namelijk: de datum van de indiening van het verzoekschrift. Dit is het verzoekschrift waarbij de kantonrechter verzocht wordt een of meerdere deskundigen aan te wijzen.       

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze en heeft u huuradvies nodig? Neem dan vooral contact op met ons. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen en willen u graag terzijde staan. Op onze website kunt u eveneens uitgebreide informatie vinden. 

Huurprijsherziening aanvragen

« Nieuwsoverzicht

Retail nieuws

Property NL

Retail News

Twitter

Scroll naar boven