« Nieuwsoverzicht

Spijker Retail: al meer dan 12 jaar specialist in huurprijsherziening

Spijker Retail- al meer dan 12 jaar specialist in huurprijsherziening-2.jpg07 mei

Niemand wil te veel huur betalen. Maar hoe weet u of u te veel huur betaalt en hoe kunt u de huurprijs aanpassen? Hiervoor schakelt u een partij in die zich heeft gespecialiseerd in huurprijsherziening op grond van artikel 7:303 BW. Spijker Retail heeft al meer dan 12 jaar ervaring op dit gebied. “Ik ga geheel onafhankelijk te werk. Hierdoor ben ik in staat om op objectieve wijze rapporten op te stellen en het hoogst haalbare resultaat te bereiken”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

Ontstaan Spijker Retail

Heel zijn loopbaan heeft Raymond zich bezig gehouden met winkelvastgoed. Na het voltooien van zijn opleiding Business Economics op de HEAO, begon hij in 1995 bij Amvest Vastgoed als commercieel administratief medewerker. Na ongeveer 3 jaar stapte hij over naar SCM, Shopping Center Management, waar hij commercieel manager werd van een aantal toonaangevende Nederlandse winkelcentra. Begin 2000 kreeg hij de verantwoordelijkheid over ca. € 300 mio aan winkelvastgoed van VastNed Retail.

Toch bleek de onafhankelijkheid van het zelfstandig ondernemerschap ook erg aanlokkelijk. Raymond: “In 2006 besloot ik voor mijzelf te beginnen. Al snel wierp dit vruchten af, omdat er in Nederland veel behoefte is aan onafhankelijke adviseurs op gebied van onder andere huurprijsherzieningen. Het gevolg was dat ik mijn bedrijf kon professionaliseren en zo is in 2009 Spijker Retail ontstaan.”

Het komt voor dat winkeliers en horecabedrijven jarenlang een te hoge huurprijs betalen. Dit is onnodig.

Huurprijsherziening aanvragen

Wie komt er in aanmerking voor een huurprijsherziening?

Spijker Retail is specialist op het gebied van huurprijsherziening op grond van artikel 7:303 van het Burgerlijk Wetboek. Hieronder vallen voornamelijk winkels en horecabedrijven. Behoort u tot een van deze groepen? Dan zijn we u graag van dienst. “Het komt voor dat winkeliers en horecabedrijven jarenlang een te hoge huurprijs betalen. Dit is onnodig. Door een specialist in huurprijsherziening in te schakelen, kunnen de huisvestingslasten van een ondernemer een stuk lager uitvallen. Als de huurprijsherzieningsprocedure tot een vonnis heeft geleid, kan vanaf het huurherzieningsmoment de te veel betaalde huur worden teruggevorderd”, aldus Raymond.

Huurprijs verhogen

Wij bieden onze diensten ook aan verhuurders die hun huurprijzen willen verhogen of die worden geconfronteerd met een huurverlaging. Uiteraard doen wij dit niet als het gaat om klanten uit mijn portefeuille. Wij hebben nooit twee petten op en blijven te allen tijde objectief en onafhankelijk.

Meer informatie over huurprijsherziening?

Wilt u meer weten over Spijker Retail en wilt u meer informatie over huurprijsherziening? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Raymond plant zo snel mogelijk een afspraak met u in om te onderzoeken of we u terzijde kunnen staan.  

Huurprijsherziening aanvragen

« Nieuwsoverzicht

Retail nieuws

Property NL

Retail News

Twitter

Scroll naar boven