• meer dan 12 jaar specialist
  • geheel onafhankelijk
  • betaal niet te veel

Huurprijsherziening is een vak apart. Gelukkig kan Spijker Retail u hierbij helpen. We zijn al meer dan 12 jaar specialist in huurprijsherziening. Wanneer komt u in aanmerking voor huurprijsherziening? Wat zijn de stappen die we vervolgens nemen? Deze informatie komt u allemaal tegen in de blogs.  

Spijker Retail: al meer dan 12 jaar specialist in huurprijsherziening

Niemand wil te veel huur betalen. Maar hoe weet u of u te veel huur betaalt en hoe kunt u de huurprijs aanpassen? Hiervoor schakelt u een partij in die zich heeft gespecialiseerd in huurprijsherziening op grond van artikel 7:303 BW. Spijker Retail heeft al meer dan 12 jaar ervaring op dit gebied. “Ik ga geheel onafhankelijk te werk. Hierdoor ben ik in staat om op objectieve wijze rapporten op te stellen en het hoogst haalbare resultaat te bereiken”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

Een nieuwe huurprijs vaststellen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Huurt u een pand en vermoedt u dat u teveel huur betaalt? Of verhuurt u een pand en wilt u laten onderzoeken of u de huur kunt verhogen? Voor beide vragen bent u bij Spijker Retail aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 12 jaar onafhankelijk specialist in huurprijsherziening op grond van artikel 7:303 uit het Burgerlijk Wetboek (BW). “Huurders en/of verhuurders van middenstandsruimtes inclusief horecaondernemingen kunnen bij ons terecht voor begeleiding en advies rondom het vaststellen van een nieuwe huurprijs”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

Een huurprijsaanpassing laat u uitvoeren door een onafhankelijke partij

Bij Spijker Retail zijn we ervan overtuigd dat een goed huurprijsadvies onafhankelijk, belangeloos en objectief is samengesteld. “Voor de meeste ondernemers is de huisvesting een grote kostenpost. Vaak 10 procent of meer van de omzet. Daarom is het belangrijk te onderzoeken of er een huurprijsaanpassing mogelijk is. Om het hoogst haalbare resultaat te bereiken is het verstandig om met een onafhankelijke, betrouwbare huurprijsadviseur in zee te gaan”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

"Ik ga geheel onafhankelijk te werk. Hierdoor ben ik in staat om op objectieve wijze rapporten op te stellen en het hoogst haalbare resultaat"

Raymond Spijker

"Het komt voor dat winkeliers en horecabedrijven jarenlang een te hoge huurprijs betalen. Dit is onnodig."

Raymond Spijker

"U kunt ons laten onderzoeken of huurprijsherziening daadwerkelijk mogelijk is, door middel van een quickscan."

Raymond Spijker

Huurprijsherziening aanvragen

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een huurprijsherziening? Of wilt u een huurprijsherziening laten uitvoeren? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Uw contactgegevens
Specificatie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Kalender (dd-mm-jjjj) 
€ 
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Kelder
Begane grond
Eerste etage
Tweede etage
Derde etage
Bijvoorbeeld: huurovereenkomst, allonges, recente indexbrief en/of plattegrondtekening(en).

Wij zullen door onderzoek naar vergelijkingspanden de nieuwe huurprijs uitrekenen.

Huurprijsherziening aanvragen

Huurprijs verlagen dankzij vergelijkingspanden. Hoe werkt dit?

Wist u dat de wet al sinds 1980 de mogelijkheid biedt om de huurprijs van uw winkelruimte of horecagelegenheid te herzien? Dit betekent dat u elke 5 jaar (of na afloop van uw huurovereenkomst) recht heeft op een herziening van uw huurprijs, mits uw overeenkomst voldoet aan artikel 7:303 BW. Om uw wederpartij te overtuigen, kunt u het beste gebruik maken van professionele ondersteuning.

Zoekt u een specialist op gebied van huuradvies?

Als u iets wilt doen aan uw huurprijs, raden we u aan om op tijd advies in te winnen. Het is namelijk niet te voorspellen hoe lang het traject gaat duren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. “Bij Spijker Retail starten we de procedure doorgaans een halfjaar tot een jaar voordat de huurprijsherziening daadwerkelijk mag worden doorgevoerd”, aldus Raymond Spijker, eigenaar van Spijker Retail.

Behoefte aan een onafhankelijke specialist in huurrecht van uw bedrijfsruimte?

In heel Nederland bevinden zich winkelruimtes en restaurants waarvoor te veel huur wordt gevraagd. Bij Spijker Retail trachten we zoveel mogelijk huurders van winkel- en horecaruimtes te helpen, door hier een einde aan te maken. Wij hebben ons gespecialiseerd in het huurrecht van winkelruimtes en andere bedrijfsruimtes in de zin van artikel 7:290 BW en bieden onze diensten op nationaal niveau aan.

Referenties

referenties-spijkerretail.png

Peter Vries

Goed en vakkundig advies op het gebied van winkel vastgoed.

referenties-spijkerretail.png

Jan Krol

Goed en vakkundig advies

Scroll naar boven