Beleggen in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed en bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u kan begeleiden en adviseren in het beleggingsproces? Dan bent u bij Spijker Retail aan het juiste adres.

Het begeleiden en coördineren van beleggingstransacties behoort tot één van onze belangrijkste activiteiten. Als vastgoedexpert adviseren we institutionele- en particuliere beleggers bij het beleggen in vastgoed. Door ons uitgebreide landelijk netwerk van beslissers in de vastgoedwereld zijn wij in staat snel, betrouwbaar en adequaat in te spelen op de behoefte van de kritische belegger.

Dankzij financiële expertise en up-to-date kennis van de snel veranderde marktomstandigheden zijn wij te allen tijde in staat u te begeleiden bij het beleggen in vastgoed door het opbouwen van een optimale onroerend goed portefeuille.

Beleggingsadvies

Wenst u gedegen advies over beleggen in vastgoed van een vastgoedexpert?

Maak een afspraak

Beleggingen-in-(commercieel)-vastgoed.jpg

Onze werkwijze

Om tot een goede beleggingstransactie te komen doorlopen wij, altijd in overleg met onze opdrachtgever, de volgende essentiële stappen:

  • Verzamelen van alle relevante informatie van het aan te kopen, danwel te verkopen object;
  • Opstellen van een aan- of verkoopstrategie;
  • Verzamelen van alle gegevens m.b.t. de actuele huurovereenkomst(en) en huurder(s) van een object of portefeuille;
  • Coördineren van een eventueel noodzakelijk bouwtechnisch- en bodemonderzoek;
  • Begeleiden van alle benodigde handelingen die leiden tot de koopovereenkomst en het notarieel transport.

Een betrouwbare partner voor het beleggen in vastgoed

Spijker Retail hecht waarde aan het opbouwen van een langdurige, succesvolle relatie met haar opdrachtgevers. Kennis, wederzijds vertrouwen en waardering leiden tot een verstandhouding, die nu en in de toekomst tot een succesvolle belegging leidt. Wenst u geadviseerd te worden in het traject van beleggen in vastgoedNeem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven